Studio performant la Școala Populară de Arte și Meserii Vâlcea! CJ Vâlcea a alocat 155.000 de lei

30 Oct 2019
Consilierii județeni au votat, în ședința ordinară de la sfârșitul lunii octombrie a.c., alocarea sumei de 155.000 lei pentru achiziționarea de echipamente profesionale care vor fi folosite pentru înregistrări de înaltă calitate. Este vorba despre dotarea studioului de înregistrări Școlii Populare de Arte Râmnicu Vâlcea la standarde occidentale.
”Studioul de înregistrări al Școlii Populare de Arte Râmnicu Vâlcea va deveni unul dintre cele mai performante din țară, atingând în același timp și standarde europene. Acest lucru va fi posibil ca urmare a implicării Președintelui Consiliului Județean Vâlcea, d-nul Constantin Rădulescu, care a propus, în acest scop, alocarea, din bugetul propriu al județului, a sumei de 155.000 lei, onorându-și astfel promisiunea pe care ne-a făcut-o la începutul acestui an școlar.
Vă mulțumim d-le președinte, vă mulțumim d-lor consilieri că ați votat această investiție, îndeplinind un vis mult-așteptat al copiilor, tinerilor și al celor care vor să se afirme într-un domeniu artistic.
Ne-ați dovedit că apreciați și susțineți talentele și acum, și atunci când ați aprobat investițiile realizate, în acest an, la Școala Populară de Arte Râmnicu Vâcea, care funcționează acum într-un spațiu nou, total reamenajat și dotat.
Pe această cale, vă asigurăm de respectul și prețuirea noastră!”, arată conducerea Școlii Populare de Artă Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...