ATACAT CU CUȚITUL în stația Peco! Agresorul a fost REȚINUT

ATACAT CU CUȚITUL în stația Peco! Agresorul a fost REȚINUT foto arhiva
Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe

La data de 28 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați de către un bărbat, de 30 ani, din localitate, despre faptul că a fost agresat fizic, de către o persoană necunoscută.

La scurt timp, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, pe care au condus-o la sediul poliției, pentru audieri.
Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 27/28¬ octombrie a.c., în jurul orei 02.40, în timp ce bărbatul se afla în zona unui peco din municipiul Râmnicu Vâlcea, a avut un conflict spontan cu un tânăr, iar acesta l-a înțepat cu un cuțit în picior.
În urma leziunilor suferite, victima a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Având în vedere probatoriul administrat, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Vâlcea, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Astăzi, tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea pentru dispunerea de măsuri conform prevederilor legale.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...