Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

S-A APROBAT: Aparatură medicală nouă la Spitalul Județean Vâlcea

Consilierii județeni au aprobat la ultima ședință a Consiliului Județean Vâlcea de la sfârșitul lunii octombrie achiziționarea unui aspirator ultrasonic SONOPET pentru secția Neurochirurgie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.

”Am aprobat, alături de colegii consilieri, suma necesară achiziționării unui aspirator ultrasonic SONOPET pentru secția Neurochirurgie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.
Avantajul aspiratorului ultrasonic este acela că protejează cu maximă eficiență țesutul cerebral, ușurând semnificativ munca chirurgului și facilitează recuperarea pacientului.
Necesitatea unui astfel de aparat medical este cu atât mai mare cu cât, din totalul de 400 de operații efectuate la Spitalul Județean, în ultimii trei ani, jumatate reprezintă patologiile tumorale și hemoragiile cerebrale.
Sănătatea vâlcenilor reprezintă o prioritate și vom continua să investim atât în aparatură medicală cât și în crearea unor condiții corespunzătoare pentru pacienți”, susține Constantin Rădulescu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella