RAZIE RUTIERĂ ÎN VÂLCEA: 67 de permise reținute și 280 de amenzi în valoare de 125.000 de lei

16 permise de conducere au fost reținute în data de 27 octombrie, în doar 2 ore, de către polițiștii Serviciului Rutier, pentru depășirea limitei legale de viteză.

În acest week-end, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au acționat pentru depistarea șoferilor care încalcă regulile de circulație pe drumurile publice, punând accent pe depășirea limitei legale de viteză, în scopul reducerii numărului de accidente rutiere.
Au fost aplicate 280 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 125.000 de lei, pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice. Dintre acestea, 130 au fost aplicate pentru viteză. De asemenea, au fost reținute 67 de permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare.
Ieri, 27 octombrie, în intervalul orar 15.00 - 17.00, polițiștii Serviciului Rutier au reținut 16 permise în vederea suspendării dreptului de conducere, pentru depășirea limitei legale de viteză pe drumurile publice și au aplicat amenzi contravenționale în valoare de peste 25.000 de lei.

Printre contravenienți s-a numărat și un motociclist, căruia i-a fost reținut permisul de conducere pentru viteză, dar și certificatul de înmatriculare întrucât avea plăcuța de înmatriculare montată pe suport rabatabil. Motociclistul s-a ales și cu o amendă de 1305 lei.
Controalele vizează respectarea regulilor de circulație rutieră, în scopul reducerii numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive.

Polițiștii au folosit toate aparatele radar disponibile.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...