VASILE COCOȘ: Guvernarea PSD a ținut sub control deficitul, dar nu se știe ce se va întâmpla din noiembrie

28 Oct 2019
Încă din anul 2017, cel mai important subiect aflat pe agenda publică a fost cel legat de pensii și salarii, Opoziția nescăpând prilejul să strige către PSD că nu mai sunt bani pentru plata pensiilor și salariilor și că deficitul bugetar va creşte foarte mult, dar realitatea a demonstrat contrariul.
Deputatul PSD Vasile Cocoș consideră că an de an închiderea bugetară anuală a fost exact aşa cum s-a promis, mai mult, confirmarea a fost dată nu de PSD, ci de Eurostat.
”Iată că s-a confirmat închiderea anului 2018 pe un deficit de 2,98%, iar pe anul 2019 avem un deficit de 2,5%. Pentru luna octombrie, Teodorovici estimează o scădere a deficitului, dar nu poate ştii ce se va întâmpla pe lunile noiembrie şi decembrie, întrucât Guvernul PSD nu mai are instrumentul legal nici pentru a face cea de-a doua rectificare dacă este necesară”, arată deputatul Vasile Cocoș.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...