Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VASILE COCOȘ: Guvernarea PSD a ținut sub control deficitul, dar nu se știe ce se va întâmpla din noiembrie

28 Oct 2019
Încă din anul 2017, cel mai important subiect aflat pe agenda publică a fost cel legat de pensii și salarii, Opoziția nescăpând prilejul să strige către PSD că nu mai sunt bani pentru plata pensiilor și salariilor și că deficitul bugetar va creşte foarte mult, dar realitatea a demonstrat contrariul.
Deputatul PSD Vasile Cocoș consideră că an de an închiderea bugetară anuală a fost exact aşa cum s-a promis, mai mult, confirmarea a fost dată nu de PSD, ci de Eurostat.
”Iată că s-a confirmat închiderea anului 2018 pe un deficit de 2,98%, iar pe anul 2019 avem un deficit de 2,5%. Pentru luna octombrie, Teodorovici estimează o scădere a deficitului, dar nu poate ştii ce se va întâmpla pe lunile noiembrie şi decembrie, întrucât Guvernul PSD nu mai are instrumentul legal nici pentru a face cea de-a doua rectificare dacă este necesară”, arată deputatul Vasile Cocoș.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella