Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


URMĂRITĂ INTERNAȚIONAL pentru infracțiuni în Italia, REȚINUTĂ LA VÂLCEA

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat o femeie care era urmărită internațional pentru infracțiuni ce ar fi fost comise pe teritoriul Italiei. Schimbul de date și informații a fost asigurat prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională.
La data de 24 octombrie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au depistat o femeie, de 33 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, pe numele căreia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene – Tribunalul Udine.
Persoana în cauză a fost dată în urmărire internaţională, fiind bănuită de sustragrerea unui lanț de aur și a unei brățări din aur de la un bărbat care se afla în grădina sa, faptă ce ar fi fost comisă în data de 4 martie 2015.
De asemenea, la data de 6 martie 2015, aceeași femeie, împreună cu trei bărbați și o altă femeie ar fi exercitat acte de violență împotriva carabinierilor, cu prilejul efectuării unui control de rutină a autovehiculului care a fost folosit la comiterea infracțiunii de furt descrisă anterior și cu care se deplasau pe raza orașului San Leopoldo - Udine.
Pentru depistarea acesteia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.
Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Argeș.
În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Curții de Apel Pitești, cu propunere de arestare preventivă pentru 15 zile, în vederea predării către autorităţile italiene.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella