Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


MOMENT EMOȚIONAT pentru o femeie militar! Ea a fost cerută în căsătorie la ceremonia de depunere a jurământului de la Centrul 'Panait Donici' din Râmnicu Vâlcea

Ruxandra Spirache s-a aflat printre zecile de militari care au jurat credinţă patriei, la Vâlcea, în cadrul evenimentelor organizate pentru sărbătorirea Zilei Armatei Române, momentul inedit pentru instituţia militară vâlceană fiind pus la cale de iubitul ei, ofiţer şi el în cadrul Armatei Române cu gradul de maior. 'Complice' a fost şi comandantul garnizoanei Râmnicu Vâlcea, colonelul Cristian Ariton, care a desemnat-o pe tânără să vorbească din partea celor care au depus jurământul şi nu mică a fost uimirea acesteia când, la sfârşitul discursului, în loc să se întoarcă alături de colegi a fost oprită în faţa tuturor de iubitul său cu un buchet mare de flori.
Ruxandra Spirache, vizibil emoţionată, a acceptat imediat cererea în căsătorie, în aplauzele celor prezenţi, militari şi rudele celor care au depus jurământul, care s-au grăbit apoi să o felicite. La Centrul de Perfecţionare pentru Geniu şi EOD 'Panait Donici' din Râmnicu Vâlcea au depus, joi, jurământul de credinţă faţă de ţară 39 de subofiţeri angajaţi din sursă externă, 33 dintre aceştia fiind femei. La eveniment a fost prezent, alături de autorităţile locale, directorul Statului Major al Forţelor Terestre, colonel dr. Vasile Ene, potrivit Agerpres.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella