Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Lacrimi pentru Gabi Vâlceanu, bucătarul care a murit în accidentul de la Vârful lui Roman

23 Oct 2019
Cei care l-au cunoscut, l-au îndrăgit şi l-au apreciat pe bucătarul vâlcean Gabi Vâlceanu, care a murit duminică în urma accidentului rutier de la Vârful lui Roman, îşi pot lua rămas bun de la el joi, 24 octombrie 2019, la CIMITIRUL CETĂȚUIA din Zona Nord. Începând cu ora 12.00, are loc înmormântarea maestrului bucătar Gabi Vâlceanu.

Amintim că duminică, 20 octombrie a.c. pe drumul ce duce către vârful lui Roman, drum pietruit, a avut loc un grav accident de circulaţie. Gabi Vâlceanu, care se afla la volanu unei autoutilitare a părăsit partea carosabilă și a lovit un copac.
Conducătorul auto un bărbat de 49 de ani din Râmnicu Vâlcea a decedat, 2 bărbați pasageri în autoutilitara au fost transportați la spital.
”Este vorba despre un microbuz transport marfa. Din cele 3 persoane, una este inconstienta, in momentul de față se executa manevre de resuscitare de către echipajul S.A.J..
Cei trei bărbați: conducatorul auto in stop cardio respirator, ceilalți pasageri cu politraumatisme au fost preluați de SAJ și SMURD. Din nefericire, a fost declarat decesul conducătorului auto”, arată reprezentanții ISU Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella