Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Primar din Valcea: Pe Viorica poate o băgăm noi în turul II, dar politicienii ăștia noi sunt praf!

23 Oct 2019
Primar din Valcea: Pe Viorica poate o băgăm noi în turul II, dar politicienii ăștia noi sunt praf! FOTO FACEBOOK
Campania electorală este în plină desfăşurare, dar se pare treaba că la PSD încă nu s-au turat motoatele. Oamenii nu prea înţeleg ce aşteaptă social-democraţii, dar dacă vor să mai conteze în spaţiul politic, ar trebui să lase de o parte luptele interne fraticide şi să facă front comun pentru Viorica. Asta e! Cu broşă, cu coc, ei şi-au ales-o în fruntea partidului şi au pus-o candidat la prezidenţiale.
În Vâlcea, mulţi primari social-democraţi sunt nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă, mai ales că mulţi dintre ei au primit zero lei la rectificare, însă ei sunt oameni de partid şi înţeleg care este miza acestor alegeri, dar se pare că liderii lor sunt mai puţin interesaţi. Iată ce ne-a declarat un primar pesedist, căruia din motive lesne de înţeles îi vom păstra anonimatul:
"N-am crezut ca voi spune vreodata asa ceva... Domnule, il regret pe Vlădoiu. Venea cu carnetelul si te întreba ce probleme ai... Te mai si aburea, te ducea cu presul, dar te si ajuta. Aveai la cine sa deschizi gura. Câteodată Vlădoiu venea cu portbagajul incărcat, la ziua comunei si zicea: lasa, primare, ca stiu ca nu e usor... Ăștia care sunt acum te lasa fara niciun ban la rectificare, vin la patru ace prin comuna si cred ca le stiu pe toate.
Vai de capul nostru cine ne-a procopsit cu Viorica candidat la președinție. Poate om baga-o noi in turul II, dar e greu. Nu vedeti ce se intampla? Urâtă treaba si cu campania asta electorală...”, susţine primarul.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella