Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


UPDATE: Mama CRIMINALA din Brezoi a fost ARESTATA PREVENTIV

21 Oct 2019
Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi a fost constituită o cauză penală în care se efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care a survenit decesul unui nou născut.
La data de 21 octombrie 2019, această cauză a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea în vederea efectuării urmăririi penale de către procurori din cadrul acestei unităţi.
Totodată, la data de 20.10.2019 s-a dispus reţinerea suspectei pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată Judecătoriei Rm. Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Din primele cercetări a rezultat faptul că, în jurul datei de 17 -18 octombrie 2019, aflată la locuinţa sa din or. Brezoi, judeţul Vâlcea, după ce a dat naştere unui făt de sex masculin, mama i-a suprimat viaţa.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella