UPDATE: Mama CRIMINALA din Brezoi a fost ARESTATA PREVENTIV

21 Oct 2019
Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi a fost constituită o cauză penală în care se efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care a survenit decesul unui nou născut.
La data de 21 octombrie 2019, această cauză a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea în vederea efectuării urmăririi penale de către procurori din cadrul acestei unităţi.
Totodată, la data de 20.10.2019 s-a dispus reţinerea suspectei pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată Judecătoriei Rm. Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Din primele cercetări a rezultat faptul că, în jurul datei de 17 -18 octombrie 2019, aflată la locuinţa sa din or. Brezoi, judeţul Vâlcea, după ce a dat naştere unui făt de sex masculin, mama i-a suprimat viaţa.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...