COMUNICAT DISTRIGAZ: VEZI AICI cand se reia furnizarea de gaze naturale în Râmnicu Vâlcea

20 Oct 2019
Distrigaz Sud Reţele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în municipiul Râmnicu-Vâlcea, din județul Vâlcea.

Datorită unui incident tehnic imprevizibil înregistrat în sistemul de distribuție a gazelor naturale care alimentează strada General Magheru din Râmnicu-Vâlcea, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în data de 20 octombrie 2019, începând cu ora 18:00, în zona de centru și nord a municipiului, precum și în zona Goran.

În urma acestei situații s-a oprit alimentarea cu gaze naturale pentru circa 21.000 clienți casnici și 470 non-casnici din orașul respectiv.

Echipele companiei fac toate demersurile necesare pentru asigura reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați în cursul zilei de mâine, 21 octombrie 2019, în jurul orelor 18:00.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgență al Distrigaz Sud Rețele la numărul unic 021 9281.

Ne cerem scuze pentru inconveniențele create clienților noștri și le mulţumim pentru înțelegere.


Biroul de Presă
Distrigaz Sud Reţele este o filială a ENGIE Romania, înființată în martie 2008 ca urmare a separării activității de distribuție de cea de comercializare. Activitatea principală a companiei este reprezentată de distribuția gazelor naturale. Distrigaz Sud Rețele deservește 19 județe din sudul țării și municipiul București, gestionând o rețea de distribuție de aproximativ 20.000 km. Județele deservite de către companie sunt: Argeș, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Vâlcea, Vrancea.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...