ACCIDENT MORTAL la Vârful lui Roman: Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a intrat cu mașina în copac

UPDATE GABI VALCEANU ESTE CEL CARE A MURIT! 

 

Renumitul bucătar Gabi Valceanu si-a pierdut viata in urma accidentului de circulație de la Vârful lui Roman. Multa putere familiei si Dumnezeu sa-l odihnească în pace!

 

Accident rutier la Horezu, pe drumul ce duce către vârful lui Roman, drum pietruit, conducătorul unei autoutilitare a părăsit partea carosabilă și a lovit un copac.
Conducătorul auto un bărbat de 49 de ani din Râmnicu Vâlcea a decedat, 2 bărbați pasageri în autoutilitara au fost transportați la spital.
”Este vorba despre un microbuz transport marfa. Din cele 3 persoane, una este inconstienta, in momentul de față se executa manevre de resuscitare de către echipajul S.A.J..
Cei trei bărbați: conducatorul auto in stop cardio respirator, ceilalți pasageri cu politraumatisme au fost preluați de SAJ și SMURD. Din nefericire, a fost declarat decesul conducătorului auto”, arată reprezentanții ISU Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...