CRIMĂ ORIBILĂ LA BREZOI: O mamă și-a sufocat bebelușul nou născut, apoi l-a aruncat la gunoi

Crimă oribilă în orașul Brezoi, județul Vâlcea. O femeie și-a omorât copilul nou născut, sambata, 19 octombrie a.c. A născut acasă i-ar fi băgat o soseta în gura, apoi l-a aruncat la gunoi. După care a ieșit în oraș unde ar fi leșinat din cauza hemoragiei.
A ajuns la spitalul din Brezoi, iar acolo medicii au aflat ca a născut pentru că avea placenta încă în ea au sunat la politie și s-a confirmat crima oribila. Se pare ca acum 4 ani i-ar mai fi murit o fetita și tot ea este suspectă pentru moartea fetei prinCrimă oribilă în orașul Brezoi, județul Vâlcea. O femeie și-a omorât copilul nou născut, sambata, 19 octombrie a.c. A născut acasă i-ar fi băgat o soseta în gura, apoi l-a aruncat la gunoi. După care a ieșit în oraș unde ar fi leșinat din cauza hemoragiei.
A ajuns la spitalul din Brezoi, iar acolo medicii au aflat ca a născut pentru că avea placenta încă în ea au sunat la politie și s-a confirmat crima oribila. Se pare ca acum 4 ani i-ar mai fi murit o fetita și tot ea este suspectă pentru moartea fetei prin sufocare.
Tânăra trăia în concubinaj și mai avea 4 copii. În acest moment, ea se află internată la spitalul din Brezoi.

Vom reveni

UPDATE ORA 10.30:
La data de 18 ocombrie 2019 polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Brezoi, jud. Vâlcea au fost sesizaţi telefonic de către un doctor cu privire la faptul că, la o unitate spitalicească s-a prezentat o femeie de 37 de ani, căreia i s-a stabilit diagnosticul de „retracţie de placentă”, fiind trimisă în regim de urgenţă la o unitate spitalicească din jud. Vâlcea unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, constatându-se starea de lăuzie.
În lipsa nou-născutului au fost efectuate verificări pe raza oraşului Brezoi, jud. Vâlcea stabilindu-se că femeia locuieşte singură, fără forme legale, într-un apartament, care aparţine concubinului său, plecat la muncă în străinătate. S-a pătruns în apartament, iar în baie, sub mai multe obiecte de vestimentație a fost descoperit un recipient din plastic, tip găleată, iar în interiorul recipientului a fost descoperit cadavrul unui nou născut de sex masculin.

In cauză s-a constituit dosar de cercetare penală, continuându-se cercetările sub îndrumarea procuroului de caz, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă, faptă prev. și ped. de art. 200 alin 1 din CP , urmând a se da soluţie procedurală prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Brezoi..
Tânăra trăia în concubinaj și mai avea 4 copii. În acest moment, ea se află internată la spitalul din Brezoi.

Vom reveni.

 

UPDATE ORA 10.30: 

 

Evaluaţi acest articol
(23 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...