FOTO: Nesimtitii din trafic! Trei șoferi au apăsat pedala accelerație si nu au ținut cont de restricțiile din trafic de la BUDESTI

Recomandări rutiere :

- Adoptaţi o manieră prudentă de conducere şi adaptaţi permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic!

-În condiţiile unui trafic aglomerat, păstraţi-vă calmul, nu uitaţi de politeţea rutieră şi nu blocaţi intersecţiile, păstrați distanța corespunzartoare fața de autovehiculul din fața; Nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule.

- Nu consumaţi alcool şi nu conduceţi dacă simţiţi că sunteţi obosiţi!

De aceste recomandări rutiere nu au ținut cont 3 conducatori auto. care așteptau în coloana de auto. formată din cauza lucrărilor de reparație ce se execută pe D.N7 km 169-170 pe raza localității Budești.

Primul conducător auto. un bărbat din București, după ce a trecut de zona unde se execută lucrările la km 160+200m nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă și a părăsit partea carosabilă.
Din fericire acesta a scăpat nevătămat.

Al doilea conducator auto. la km 167+900m nu a păstrat distanța corespunzătoare fața de autoturismul din față intrând in coliziune față spate cu acesta.
Din fericire nu au existat victime și nu sunt probleme de trafic.

Al treilea conducător auto. un bărbat de 49 de ani, din municipiul Ramnicu Vâlcea, în timp ce se deplasa tot pe sectorul de drum respectiv a fost oprit de către polițiștii Serviciului Rutier.

În urma testării cu apartul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei, iar pe numele lui au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...