Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

ARESTAT pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Arad.

Ieri polițiștii au pus în aplicare un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Arad, pe numele unei tânăr de 26 de ani, din Râmnicu Vâlcea, fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, la data de 06 februarie 2018, tânărul s-a prezentat la controlul specific efectuat la Punctul de trecere al frontierei de stat Nădlac II – Csanadpalota, unde s-a legitimat cu un permis de conducere emis de autoritățile din Ungaria, în care erau aplicate datele sale de identitate.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că permisul era fals, iar tânărul de 26 de ani, nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Tânărul a fost încarcerat la un penitenciar de pe raza județului Argeș.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella