JUDEȚUL VÂLCEA, GAZDA COMITETULUI DE MONITORIZARE A PROGRAMULUI OPERAŢIONAL REGIONAL 2014-2020

Constantin Rădulescu, Președintele Consiliului Județean Vâlcea și al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud - Vest Oltenia, a fost prezent astăzi, 15 octombrie 2019, la ședința de lucru a Comitetului de Monitorizare al POR 2014-2020 (CM POR) în Regiunea Sud Vest Oltenia, eveniment organizat de Autoritatea de Management POR din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în colaborare cu ADR SV Oltenia - Organism intermediar POR.
La acest eveniment, care se desfășoară pe parcursul a două zile (15 și 16 octombrie 2019), participă reprezentanți ai Autorității de Management, ai Comitetului de Monitorizare, ai Agențiilor de Dezvoltare Regională, precum și ai autorităților publice locale.
Agenda de lucru a întâlnirii cuprinde mai multe subiecte, printre cele mai importante numărându-se stadiul implementării POR 2014-2020 pe axe prioritare și tipuri de instrumente teritoriale și modificarea POR 2014-2020, ca urmare a analizei privind îndeplinirea indicatorilor de performanță.
În program au fost prevăzute și vizite la proiecte finanțate prin POR 2014 – 2020 în județul Vâlcea, care, după cum se știe, este beneficiarul a numeroase proiecte în derulare, motiv pentru care a fost ales gazdă a acestui eveniment deosebit de important pentru întreaga Regiune Sud-Vest Oltenia.
Astăzi, delegația CM POR a vizitat locul de implementare a proiectului „Creșterea eficienței energetice a Clădirii Complexului de Servicii Comunitare - Râmnicu Vâlcea”, al cărui beneficiar este Consiliul Județean Vâlcea, urmând ca mâine să întreprindă o vizită la Mănăstirea Hurezi, unde se află în derulare proiecte finanțate prin POR.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...