JUDEȚUL VÂLCEA, GAZDA COMITETULUI DE MONITORIZARE A PROGRAMULUI OPERAŢIONAL REGIONAL 2014-2020

Constantin Rădulescu, Președintele Consiliului Județean Vâlcea și al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud - Vest Oltenia, a fost prezent astăzi, 15 octombrie 2019, la ședința de lucru a Comitetului de Monitorizare al POR 2014-2020 (CM POR) în Regiunea Sud Vest Oltenia, eveniment organizat de Autoritatea de Management POR din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în colaborare cu ADR SV Oltenia - Organism intermediar POR.
La acest eveniment, care se desfășoară pe parcursul a două zile (15 și 16 octombrie 2019), participă reprezentanți ai Autorității de Management, ai Comitetului de Monitorizare, ai Agențiilor de Dezvoltare Regională, precum și ai autorităților publice locale.
Agenda de lucru a întâlnirii cuprinde mai multe subiecte, printre cele mai importante numărându-se stadiul implementării POR 2014-2020 pe axe prioritare și tipuri de instrumente teritoriale și modificarea POR 2014-2020, ca urmare a analizei privind îndeplinirea indicatorilor de performanță.
În program au fost prevăzute și vizite la proiecte finanțate prin POR 2014 – 2020 în județul Vâlcea, care, după cum se știe, este beneficiarul a numeroase proiecte în derulare, motiv pentru care a fost ales gazdă a acestui eveniment deosebit de important pentru întreaga Regiune Sud-Vest Oltenia.
Astăzi, delegația CM POR a vizitat locul de implementare a proiectului „Creșterea eficienței energetice a Clădirii Complexului de Servicii Comunitare - Râmnicu Vâlcea”, al cărui beneficiar este Consiliul Județean Vâlcea, urmând ca mâine să întreprindă o vizită la Mănăstirea Hurezi, unde se află în derulare proiecte finanțate prin POR.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...