Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO: Sute de copii din Vâlcea au cântat Imnul României pe Arena Națională

16 Oct 2019
Peste 150 de copii din municipiul Râmnicu Vâlcea, coordonați de inspectorul Adina Dobrete, au participat marți seară la meciul dintre naționala României și Norvegia. Ca element de identificare între cei 30.000 de copii prezenți pe stadion, putem spune că cei din Râmnicu Vâlcea au avut șepci albe, puse la dispoziție de președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu. Copiii au fost însoțiți de 13 cadre didactice, care i-au supervizat corespunzător, astfel încât nu a avut loc niciun incident neplăcut.
”Noi ne-am organizat de la Râmnicu Vâlcea, însă pe drum ne-am întâlnit cu sute de copii din Vâlcea, de la Drăgășani, Drăgoești, N. Bălcescu etc. A fost o atmosferă de vis, fabuloasă. Nu am mai trăit o asemenea experiență. Să auzi 30.000 de glasuri de copii cântând la unison Imnul României este mai mult decât emoționant, este magic. Mă bucur că am fost parte din aceste eveniment deosebit, care arată o altfel de imagine despre România: una frumoasă și inocentă ”, ne-a declarat Adina Dobrete.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella