NEWS ALERT: Toți candidații înscriși la concursurile pentru posturile de conducere de la DGASPC Vâlcea, RESPINSI

Incredibil, dar adevarat! Toti candidatii înscriși la concursurile pentru posturile de conducere (director adjunct si director economic) scoase la concurs de DGASPC Vâlcea au fost declarați RESPINSI, în urma probei scrise. 

Astfel, pentru postul de director adjunct, după proba de selecție a dosarelor, la proba scrisă s-a prezentat, din cei 5 înscriși, doar 2. Este vorba de actualul director adjunct Iana Diaconu, care a obținut un punctaj de 47, 75 și Stroe Florin Liviu, care a obținut 27,75. 

Pentru funcția de director economic, s-au prezentat la cea de-a doua proba Dumitru Tarasenie, care a acumulat 26,00 si Udubasa Daniela Ștefania, care a obținut 40 25 puncte. 

 

Vom reveni

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...