Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Bărbatul BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS, care a lovit mai multe autoturisme în zona Cina, a fost REȚINUT

Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din județul Vâlcea a făcut dezastru pe o stradă principală din oraș, în zona Cina, după ce a lovit mai multe autoturisme din trafic sau parcate pe marginea străzii. Bărbatul a fost reținut de către polițiști.
Pe una din cele mai circulate străzi din Râmnicu Vâlcea, din zona Cina și a Casei Tineretului, un bărbat sub influența alcoolului și cu permisul suspendat a lovit toate mașinile care îi stăteau în cale și a provocat incidente rutiere în lanț.
Pietonii, dar și restul participanților în trafic au privit uimiți cum mașina, care părea scăpată de sub control, lovea tot ce apărea în cale. Dezastrul s-a petrecut pe o distanță de 400 de metri, cuprinsă între două bulevarde intens circulate din Vâlcea. Martorii au sunat în disperare la 112 pentru a raporta evenimentul, mai ales că în zonă se află cea mai mare școală din cartier.
În urma testării cu etilotestul, bărbatul avea 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au constatat faptul că bărbatul a rămas fără permis de conducere, în urmă cu două luni, din același motiv.
Nici o persoană nu a fost rănită în urma dezastrului, însă mai multe vehicule au fost avariate grav, inclusiv șoferul care a provocat haosul.
În data de 15 octombrie, bărbatul va fi prezentat instanţei de judecată „în vederea dispunerii de măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella