VIDEO: Bărbatul BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS, care a lovit mai multe autoturisme în zona Cina, a fost REȚINUT

Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din județul Vâlcea a făcut dezastru pe o stradă principală din oraș, în zona Cina, după ce a lovit mai multe autoturisme din trafic sau parcate pe marginea străzii. Bărbatul a fost reținut de către polițiști.
Pe una din cele mai circulate străzi din Râmnicu Vâlcea, din zona Cina și a Casei Tineretului, un bărbat sub influența alcoolului și cu permisul suspendat a lovit toate mașinile care îi stăteau în cale și a provocat incidente rutiere în lanț.
Pietonii, dar și restul participanților în trafic au privit uimiți cum mașina, care părea scăpată de sub control, lovea tot ce apărea în cale. Dezastrul s-a petrecut pe o distanță de 400 de metri, cuprinsă între două bulevarde intens circulate din Vâlcea. Martorii au sunat în disperare la 112 pentru a raporta evenimentul, mai ales că în zonă se află cea mai mare școală din cartier.
În urma testării cu etilotestul, bărbatul avea 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au constatat faptul că bărbatul a rămas fără permis de conducere, în urmă cu două luni, din același motiv.
Nici o persoană nu a fost rănită în urma dezastrului, însă mai multe vehicule au fost avariate grav, inclusiv șoferul care a provocat haosul.
În data de 15 octombrie, bărbatul va fi prezentat instanţei de judecată „în vederea dispunerii de măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...