SC NURVIL SRL a câștigat TROFEUL la Gala Economiei Vâlcene (FOTO)

Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea a organizat unul dintre cele mai importante evenimente ale mediului de afaceri: Gala Economiei Vâlcene, ediția 2019. Această gală este organizată anual şi premiază firmele cu rezultate excepţionale în anul anterior. În cadrul evenimentului care a avut loc vineri, 11 octombrie 2019 au fost premiate 1.200 de firme vâlcene.
Au fost premiate, de asemenea, companiile care au împlinit în acest an 25 de ani de la începerea activităţii. Evenimentul a avut ca scop promovarea firmelor şi a economiei, încurajarea spiritului antreprenorial şi a conferit spaţiul prielnic unde reprezentanţii firmelor au avut posibilitatea să identifice noi parteneriate şi oportunităţi de afaceri. Alături de întreprinzătorii și managerii firmelor aflate în top, la eveniment au participat şi reprezentanți ai autorităților și instituțiilor publice, colaboratori și parteneri ai comunităţii de afaceri din judeţul Vâlcea.

Marele câștigător al Galei Economiei Vâlcene, eveniment organizat vineri, 11 octombrie a.c., de Camera de Comerț și Industrie Vâlcea, ediția 2019 este SC NURVIL SRL, reprezentat de Mihai Văduva.
Marele premiu (Simian) al Camerei de Comerţ şi Industria Vâlcea, pe anul 2018 a fost obținut de Nurvil, companie vâlceană cu obiect de activitate în industria auto, având o cifră de afaceri de 276.630.126 lei. Firma Nurvil este una din cele mai puternice companii din industria auto din Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...