Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Prefectul e primul care zboară! Mircea Nadolu își face încălzirea pe margine

10 Oct 2019
Primele efecte ale căderii guvernului Dăncilă se vor resimți în teritoriu, iar primele scaune care se clatină sunt cele ale reprezentanților Guvernului în teritoriu, adică prefecții. La cât de grăbite par forțele de dreapta de a pune mâna pe țară, credem că se vor mișca rapid, iar primii care își vor pierde posturile vor fi prefecții.
La Vâlcea, scaunul lui Florian Marin este vânat de un fost ocupant al acestuia, acum mare activist pe rețelele de socializare, Mircea Nadolu. Din câte cunoaștem noi, sunt doar vreo câțiva care au cursurile făcute pentru a le permite să ocupe o asemenea funcție. Este vorba despre Mircea Nadolu, Radu Renga și cu voia dvs. primarul localității Păușești Măglași, Alexandru Dediu.
Să ne mai aducem aminte și faptul că Mircea Nadolu este autorul Ghidului de activitate on-line pentru liberali, în care era sfătuiți să dea like si share la posturile PNL și să-i trateze cu un-like și comentarii injurioase la adresa liderilor PSD.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella