Prefectul e primul care zboară! Mircea Nadolu își face încălzirea pe margine

10 Oct 2019
Primele efecte ale căderii guvernului Dăncilă se vor resimți în teritoriu, iar primele scaune care se clatină sunt cele ale reprezentanților Guvernului în teritoriu, adică prefecții. La cât de grăbite par forțele de dreapta de a pune mâna pe țară, credem că se vor mișca rapid, iar primii care își vor pierde posturile vor fi prefecții.
La Vâlcea, scaunul lui Florian Marin este vânat de un fost ocupant al acestuia, acum mare activist pe rețelele de socializare, Mircea Nadolu. Din câte cunoaștem noi, sunt doar vreo câțiva care au cursurile făcute pentru a le permite să ocupe o asemenea funcție. Este vorba despre Mircea Nadolu, Radu Renga și cu voia dvs. primarul localității Păușești Măglași, Alexandru Dediu.
Să ne mai aducem aminte și faptul că Mircea Nadolu este autorul Ghidului de activitate on-line pentru liberali, în care era sfătuiți să dea like si share la posturile PNL și să-i trateze cu un-like și comentarii injurioase la adresa liderilor PSD.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...