Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Deputatul Lovin preia conducerea ALDE Vâlcea

10 Oct 2019
După ce deputatul Ion Cupă, șeful interimar al ALDE Vâlcea, s-a dat cu ”trădătorii”, la conducerea ALDE filiala județeană a rămas cale liberă pentru veteranul și energicul deputat Dumitru Lovin. Informația oficială este aceea că președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu l-a desemnat în funcția de președinte al ALDE Vâlcea pe deputatul Dumitru Lovin.
Acesta se află din nou la butoane și prima sa măsura în calitate de lider a fost să-l tragă pe linie moartă pe Emilian Frâncu, care se înfipsese adânc în forurile de conducere.
În ultima perioadă de numele ALDE Vâlcea au fost legate mai multe scandaluri, dar și vendete între cei aflați în forurile de conducere, pentru că vorba aceea, partid mic, orgolii mari. Deputatul Dumitru Lovin are o misiune extrem de dificilă pentru perioada următoare, dacă ne gândim urmează votul pentru moțiunea de cenzură, dar și vreo trei rânduri de alegeri.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella