Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Înghesuială mare la concursul pentru postul de director adjunct al DGASPC Vâlcea

10 Oct 2019
S-a scos la concurs postul de director adjunct al DGASPC Vâlcea. Concursul va avea loc în data de 15 octombrie 2019. Pentru acest post s-au înscris 5 concurenți. Este vorba despre Jana Diaconu, Claudiu Constantin Iritoiu, Mateescu Alexandru Stelian si Stroe Florin Liviu. Toți cei 5 au fost declarați admiși după selecția dosarelor.
Surpriza mare apare la postul de director executiv adjunct economic, unde s-au înscris 3 candidați. Printre ei il regăsim si pe liberalo-pesedistul Tarasenie Dumitru, fost consilier județean în legislatura trecută. De asemenea, pentru acest post s-au mai înscris Mihaela Cristina Știucă și Daniela Ștefania Udubașa.

Insolventul Tărășenie vrea să fie director economic la DGASPC?

Ironic, nu? Dar este purul adevăr. După ce și-a îngropat propria firmă în datorii și a băgat-o în insolvență, iar mai apoi, în faliment,Tărășenie vrea nici mai mult nici mai puțin să se ocupe de finanțele uneia dintre cele mai puternice instituții bugetare. Conform portalului instanțelor de judecată, la Tribunalul Vâlcea se regăsește și procesul lui Dumitru Tărășenie în ceea ce privește falimentul societății Vilcart. În urma deciziilor magistraților, Dumitru Tărășenie a rămas bun de plată, pierzând procesul împotriva lichidatorilor judiciari. Astfel, el trebuie să plătească suma de 687.135,61 lei. Decizia a fost una cu recurs. Următorul termen de judecată în dosar este în data de 4 decembrie 2019.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella