Înghesuială mare la concursul pentru postul de director adjunct al DGASPC Vâlcea

10 Oct 2019
S-a scos la concurs postul de director adjunct al DGASPC Vâlcea. Concursul va avea loc în data de 15 octombrie 2019. Pentru acest post s-au înscris 5 concurenți. Este vorba despre Jana Diaconu, Claudiu Constantin Iritoiu, Mateescu Alexandru Stelian si Stroe Florin Liviu. Toți cei 5 au fost declarați admiși după selecția dosarelor.
Surpriza mare apare la postul de director executiv adjunct economic, unde s-au înscris 3 candidați. Printre ei il regăsim si pe liberalo-pesedistul Tarasenie Dumitru, fost consilier județean în legislatura trecută. De asemenea, pentru acest post s-au mai înscris Mihaela Cristina Știucă și Daniela Ștefania Udubașa.

Insolventul Tărășenie vrea să fie director economic la DGASPC?

Ironic, nu? Dar este purul adevăr. După ce și-a îngropat propria firmă în datorii și a băgat-o în insolvență, iar mai apoi, în faliment,Tărășenie vrea nici mai mult nici mai puțin să se ocupe de finanțele uneia dintre cele mai puternice instituții bugetare. Conform portalului instanțelor de judecată, la Tribunalul Vâlcea se regăsește și procesul lui Dumitru Tărășenie în ceea ce privește falimentul societății Vilcart. În urma deciziilor magistraților, Dumitru Tărășenie a rămas bun de plată, pierzând procesul împotriva lichidatorilor judiciari. Astfel, el trebuie să plătească suma de 687.135,61 lei. Decizia a fost una cu recurs. Următorul termen de judecată în dosar este în data de 4 decembrie 2019.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...