CAMPANIA ELECTORALĂ LA VÂLCEA: Să moară și capra lui Costi!

09 Oct 2019
”Să moară capra vecinului” este un dicton care urmărește parcă ca un blestem poporul român. Până când, noi, ca nație, nu vom înțelege că atâta timp cât vecinului îi merge bine și ție o să-ți meargă bine, nu ne vom face bine. Ultimul exemplu în acest sens este modul cum înțeleg să facă politică unii liderii de partide din Vâlcea.
Lupta electorală din Vâlcea capătă conotații hilare. Acum, atacurile pe rețelele de socializare se axează pe câștigurile salariale de la stat ale unor lideri politici. Ca de obicei, mănușa a fost aruncată de liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican, care a postat, zilele trecute, o imagine în care era înfățișată caracatița pesedistă. Ni s-a părut interesant, până când am analizat cu atenție postarea. Nu era vreo mega-dezvăluire despre vreo afacere oneroasă, în niciun caz. Domnul deputat Cristian Buican a publicat salariile președintelui CJ Vâlcea, dar și altor câțiva lideri social-democrați. De asemenea, nu am înțeles prezența prefectului de Vâlcea, Florian Marin în această poveste.
Mega-mârlănie ni s-a părut că în această ”caracatiță” i-a introdus și pe parlamentarii PSD și câștigurile lor de la Parlament. Pe cine ar trebui să fie supărat Buican, că PSD are 5 parlamentari la Vâlcea, iar PNL doar 2? Dacă ne aducem bine aminte, tot domnia sa conducea PNL Vâlcea și în campania din 2016.
După acest atac, iată că vine și reacția PSD, care publică tot pe FB, câștigurile lui Buican de la Camera Deputaților.
Despre proiecte, despre investiții, despre autostrăzi când aveți de gând să discutați, cinstiți politicieni? Nu e noutate pentru nimeni că angajații la stat primesc salarii. Unele mai mari, altele mai mici… Dar o asemenea dezbatere lipsită de substanță arată că politicienii precum Buican nu dau o ceapă degerată pe inteligența electoratului. Chiar, cât mai aveți de gând să ne insultați inteligența?
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...