Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


UPDATE FOTO: El este tânărul care A MURIT azi-noapte într-un cumplit ACCIDENT pe A3

Tânărul care și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație pe Autostrada Transilvania – A 3 se numește Cătălin Popa, are 20 de ani și este din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea. Reprezentanții ISU Cluj au anunțat că tânărul șofer, pe fondul oboselii, a intrat cu mașina în spatele unui tir și în cele din urmă și-a pierdut viața.
”A avut loc un accident rutier, un autoturism a intrat în spatele unui tir, pe A3 km 18 sens Cluj-Turda, o victimă încarcerată. Am intervenit cu o autospecială, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ. Șoferul autoturismului a fost declarat decedat, după ce a fost extras din mașină. Conducătorul autoturismului, 20 de ani din Drăgășani, VL a intrat in coliziune față – spate cu un ansamblu de vehicule, condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani din Aghireș, CJ”, au anunțat cei de la ISU Cluj.
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella