FOTO: Constantin Rădulescu, peste Cristian Buican în emisiunea lui Gușă, ”România 2019” de la crama din Drăgășani

07 Oct 2019
"O sticlă de vin conţine mai multă filozofie în ea decât orice altă carte din lume". Pornind de la acest principiu, Cosmin Gușă, realizatorul emisiunii ”România 2019”, i-a invitat pe susținătorii principalilor candidați la președinție din județul Vâlcea într-o emisiune maraton, realizată în cramele Avincis din Drăgășani.
În prima confruntare față în față dintre liderii celor mai importante partide politice din Vâlcea, Constantin Rădulescu și Cristian Buican, după ani de zile, au vorbit despre cele mai importante probleme din județul Vâlcea, dar și despre calitățile candidaților la președinție.
În disprețul televiziunilor locale, Constantin și Cristian, de altfel, dușmani politici până la moarte, au evoluat satisfăcător pe scena lui Gușă de la Avincis, cu un avantaj cert pentru liderul PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.
Buican a uitat că s-a jurat cu limbă de moarte că nu se va urca pe nicio scenă alături de liderul PSD, însă, de dragul ratingului, a acceptat să stea alături de Rădulescu.
Iată punctajul obținut de liderii locali din partea juraților Realitatea TV:

Susținătorul PMP – 18 puncte
Susținător ProRomânia – 14 puncte
Constantin Rădulescu PSD – 12 puncte
Cristian Buican PNL – 9 puncte
Andrei Gheorghiu – 7 puncte
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...