Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO: Constantin Rădulescu, peste Cristian Buican în emisiunea lui Gușă, ”România 2019” de la crama din Drăgășani

07 Oct 2019
"O sticlă de vin conţine mai multă filozofie în ea decât orice altă carte din lume". Pornind de la acest principiu, Cosmin Gușă, realizatorul emisiunii ”România 2019”, i-a invitat pe susținătorii principalilor candidați la președinție din județul Vâlcea într-o emisiune maraton, realizată în cramele Avincis din Drăgășani.
În prima confruntare față în față dintre liderii celor mai importante partide politice din Vâlcea, Constantin Rădulescu și Cristian Buican, după ani de zile, au vorbit despre cele mai importante probleme din județul Vâlcea, dar și despre calitățile candidaților la președinție.
În disprețul televiziunilor locale, Constantin și Cristian, de altfel, dușmani politici până la moarte, au evoluat satisfăcător pe scena lui Gușă de la Avincis, cu un avantaj cert pentru liderul PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.
Buican a uitat că s-a jurat cu limbă de moarte că nu se va urca pe nicio scenă alături de liderul PSD, însă, de dragul ratingului, a acceptat să stea alături de Rădulescu.
Iată punctajul obținut de liderii locali din partea juraților Realitatea TV:

Susținătorul PMP – 18 puncte
Susținător ProRomânia – 14 puncte
Constantin Rădulescu PSD – 12 puncte
Cristian Buican PNL – 9 puncte
Andrei Gheorghiu – 7 puncte
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella