ATENȚIE! S-au pus în vânzare biletele pentru meciul de debut în Liga Campionilor al SCM Râmnicu Vâlcea

02 Oct 2019
Biletele pentru meciul de debut în Liga Campionilor al campioanei României la handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea, vor fi puse în vânzare miercuri dimineaţă, începând cu ora 10:00, la casele de bilete de la Sala Sporturilor Traian din Râmnic, au anunţat reprezentanţii clubului SCM.

Potrivit sursei citate, pentru prima partidă a elevelor lui Florian Pera în cea mai importantă competiţie europeană, vor fi disponibile aproximativ 1.000 de bilete, preţul unui tichet de acces fiind de 25 de lei.

Partida se va disputa vineri, 4 octombrie, începând cu ora 18:30, în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea, campioanele României urmând să întâlnească echipa germană SG BBM Bietigheim.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...