Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


GALICEA: Se donează sânge pentru spitalele din România la dispensarul din localitate ediție tiparită

30 Aug 2019
În data de 21 august, între orele 8.00 şi 12.00, CTS Vâlcea şi autorităţile locale din Galicea vor organiza o amplă acţiune de donare de sânge. Primarul Ion Năfliu aşteaptă cu această ocazie, la dispensarul din comună, cât mai mulţi oameni din zonă.
Alesul local a reamintit că, în prezent, spitalele se confruntă cu o criză fără precedent de plasmă, iar sângele pe care îl vor dona cetăţenii va salva foarte multe vieţi. „Aşteptăm toate persoanele adulte şi sănătoase, atât din Galicea, cât şi din împrejurimi, să contribuie la reuşita aceste importante acţiuni. Trebuie să aibă asupra lor un document de identitate, iar înainte să doneze sânge, dimineaţa, pot consuma o cană cu ceai sau cafea, un mic dejun puţin consistent, un sandvis, legume sau fructe. În ziua dinainte, trebuie să bea cât mai multă apă şi să se odihnească suficient”, a transmis primarul Ion Năfliu.
Acesta a reamintit şi beneficiile pentru donatorii de sânge: 7 tichete de masă, o zi liberă şi analize gratuite.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella