Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Accident înfiorător pe DN 7! 9 persoane au ajuns la spital

Accident înfiorător pe DN 7! 9 persoane au ajuns la spital foto www.fanatik.ro
Accident înfiorător pe DN 7! Nu mai puțin de nouă persoane au ajuns la spital la prima oră a dimineții după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un cap de pod. Impactul rutier s-a petrecut pe raza comunei Lazaret. Trebuie specificat că șoferul microbuzului, care se îndrepta către Râmnicu Vâlcea, a pierdut controlul volanului şi de aici a rezultat accidentul la km. 243+850, unul considerat serios de către autorități.

Şoferul, în vârstă de 46 de ani, din Sibiu, si cei 8 pasageri, şapte bărbaţi şi o femeie, cu vârste între 25 şi 60 de ani, au fost transportaţi la spital. Echipajele SMURD şi o autospecială de transport victime multiple au dus la UPU Sibiu şapte persoane, şase bărbaţi şi o femeie, dintre care şase conştiente, cu diverse traumatisme şi un bărbat inconstient. Celelalte două persoane implicate au fost transportate la UPU Sibiu de către Serviciul de Ambulanţă Judeţean.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella