TAXIMETRIST din Vâlcea, BEAT la volan! A fugit de oamenii legii

La data de 29 septembrie a.c, în jurul orelor 02:00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au observat pe bld. Tineretului un autoturism ce circula pe sensul opus de mers.

Polițiștii au plecat în urmarirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, conducătorul autoturismului continuându-și deplasarea până pe strada Cloșca, unde a pierdut controlul volanului și a lovit o țeavă de gaze.

Conducătorul autoturismului a coborât imediat cu intenția de a fugi, însă acesta a fost prins și imobilizat de polițiști.

În urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul că, conducătorul autoturismului este un tânăr de 25 de ani, din Ramnicu Vâlcea.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemiei de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, iar pe numele acestuia au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

La această activitate au participat și polițiști din cadrul Biroului Rutier.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...