UPDATE: Procurorul vâlcean DECEDAT în ACCIDENTUL de la BASCOV va fi înmormântat duminică la Cetățuie! CONDOLEANȚE FAMILIEI ÎNDOLIATE

28 Sep 2019

UPDATE: 

În urma cercetărilor, s-a stabilit că TIR-ul condus de Horia S., de 58 ani, din municipiul Aiud, judeţul Alba, se deplasa prin Bascov dinspre Piteşti spre Râmnicu Valcea. Din cauză că nu a păstrat o distanţă suficientă în mers, la Valea Ursului a izbit violent din spate un Opel Astra condus regulamentar în aceeaşi direcţie de Nicolae P., de 46 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care se afla oprit în coloană. Din impact, Opelul a fost proiectat în autoturismul din faţa sa, un Volkswagen căruia se afla Marian Ovidiu P., 36 de ani, din Bascov, care la rândul său a fost aruncat într-o Dacia Logan, condusă de asemenea regulamentar de Cristi Constantin N., de 29 ani, din Bascov, care era oprit pentru efectuarea virajului stânga la intersecţia cu strada Mica.

 

Tragedia care s-a abătut asupra familiei procurorului Nicolae Popescu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea este greu de scris în cuvinte. La doar 46 de ani, acesta și-a pierdut viața, nu pentru că el a fost imprudent la volan, ci pentru că șoferul unui tir gonea cu viteză, deși afară ploua, iar carosabilul era umed.
Autoturismul procurorului Nicolae Popescu a fost prins într-un carambol provocat de un tir al cărui șofer mergea cu viteză, deși afară ploua. Autoturismul bărbatului a fost lovit de autotren din spate și aruncat în alte două autoturisme.
Din nefericire, în urma impactului violent, Nicolae Popescu a fost grav rănit, suferind leziuni incompatibile cu viața. Trupul neînsuflețit al celui care a fost Nicolae Popescu a fost depus la capela de la biserica Ceetățuia din Râmnicu Vâlcea, urmânmd ca înmormântarea să aibă loc duminică, 29 septembrie a.c. la orele 14.
Sincere condoleanțe familiei îndoliate!
La vestea decesului procurorului a reacţionat şi Consiliul Superior al Magistraturii: "Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea fulgerătoare din viaţă a domnului procuror POPESCU NICOLAE, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească!"

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...