FOTO: Procuror Vâlcean DECEDAT în urma unui ACCIDENT petrecut la Bascov

 Un accident rutier grav s-a petrecut in Bascov, Valea Ursului, în urmă căruia un bărbat și-a pierdut viața.
Din primele informații, se pare ca un carambol a avut loc între mai multe autorisme, iar în urma impactului,omul a fost grav rănit, suferind leziuni incompatibile cu viața. 
Bărbatul care și-a pierdut viața, joi, 26 septembrie, într-un cumplit accident petrecut în localitatea Bascov era procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Procurorul Nicolae Popescu avea 46 de ani, era căsătorit și avea un copil.
Se pare că maşina procurorului a fost prinsă într-un carambol provocat de un tir al cărui șofer mergea cu viteză, deși afară ploua. Autoturismul bărbatului a fost lovit de autotren din spate și aruncat în alte două autoturisme.
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...