REACȚIA PSD după ce Agenţia FTSE Russell a clasificat pozitiv piața de capital din România

27 Sep 2019
Decizia anunţată de agenţia FTSE Russell, prin care statutul pieţei de capital din România este îmbunătăţit, de la cel de „piaţă de frontieră“, la cel de „piaţă emergentă“ a fost un bun prilej pentru partidul aflat la guvernare de a sublinia pașii importanți pe care România i-a făcut în domeniul economic.
"Agenţia FTSE Russell, liderul mondial de clasificare a indicilor bursieri, a decis că piaţa de capital România va fi clasificată la statutul de Piaţă Emergentă Secundară, începând din luna septembrie 2020.
Această decizie reflectă cadrul macroeconomic favorabil al ţării noastre, încrederea de care se bucură economia românească în rândul investitorilor şi paşii făcuţi de autorităţi pentru creşterea atractivităţii pieţei bursiere de la Bucureşti", scrie PSD pe Facebook.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...