Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


REACȚIA PSD după ce Agenţia FTSE Russell a clasificat pozitiv piața de capital din România

27 Sep 2019
Decizia anunţată de agenţia FTSE Russell, prin care statutul pieţei de capital din România este îmbunătăţit, de la cel de „piaţă de frontieră“, la cel de „piaţă emergentă“ a fost un bun prilej pentru partidul aflat la guvernare de a sublinia pașii importanți pe care România i-a făcut în domeniul economic.
"Agenţia FTSE Russell, liderul mondial de clasificare a indicilor bursieri, a decis că piaţa de capital România va fi clasificată la statutul de Piaţă Emergentă Secundară, începând din luna septembrie 2020.
Această decizie reflectă cadrul macroeconomic favorabil al ţării noastre, încrederea de care se bucură economia românească în rândul investitorilor şi paşii făcuţi de autorităţi pentru creşterea atractivităţii pieţei bursiere de la Bucureşti", scrie PSD pe Facebook.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella