FOTO: RAZIE ÎN ȘCOLILE din Râmnicu Vâlcea!

În data de 26 septembrie, în intervalul orar 10.00 – 12.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, au organizat și pus în aplicare o acțiune în unitățile de învățământ și în zonele adiacente acestora, pentru prevenirea și combaterea delicvenței juvenile, a absenteismului școlar, a deținerii și consumului de substanțe interzise de către tineri.
Activitățile specifice au fost desfășurate în 10 unități de învățământ, din municipiul Râmnicu Vâlcea, și în zonele adiacente acestora, respectiv baruri, cofetării, săli de jocuri de noroc e.t.c. Cu acest prilej, au fost depistați, legitimați și controlați 45 de elevi. Polițiștii de proximitate vor informa conducerea unităților de învățământ, din care fac parte elevii care absentau nemotivat de la cursurile școlare.
Astfel de activități vor fi efectuate în mod frecvent și inopinat de către polițiștii vâlceni. De asemenea, se vor desfășura activități de prevenire și consiliere în unitățile de învățământ pentru creșterea siguranței elevilor.
La acțiune au participat și echipe de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...