Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Încă o investiţie a Primăriei Râmnicului din domeniul educaţiei îşi dovedeşte eficienţa: toţi elevii de la Şcoala ”Take Ionescu” învaţă de dimineaţă!

25 Sep 2019
La peste două săptămâni de la debutul anului şcolar, o altă investiţie a Primăriei municipiului în domeniul educaţiei îşi dovedeşte eficienţa. Prin eliberarea imobilului din str. General Praporgescu - în care îşi aveau sediul mai multe departamente din cadrul primăriei (acum mutate în fosta clădire SOCOM) - modernizarea acestuia şi transferul către Şcoala Gimnazială ”Take Ionescu” în vederea găzduirii claselor pregătitoare, această unitate şcolară a revenit la o stare de normalitate pe care nu a mai cunoscut-o în ultimele decenii: toţi cei peste 1.000 de elevi învaţă doar în schimbul de dimineaţă! Această reuşită este evidenţiată şi de numărul de cereri de transfer la alte şcoli depuse de părinţii elevilor care termină ciclul primar, în scădere faţă de anii precedenţi conform declaraţiilor directoarei Florina Soare, care a apreciat totodată eforturile Municipalităţii Râmnicului şi implicarea constantă a conducerii Primăriei în îmbunătăţirea condiţiilor de studiu pentru elevii acestei prestigioase unităţi şcolare. Spaţiul recent intrat în administrarea Şcolii ”Take Ionescu” găzduieşte în prezent 5 grupe de clasă pregătitoare, totalizând peste 130 de copii.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella