REACTIE DE BUN SIMT: Nu produce sau distribuie aceste cornuri nici președintele CJ, nici directorul școlii

Un mesaj de bun simt a fost postat pe rețelele de socializare de părintele care a alertat pe toată lumea în legătură cu cornurile mucegăite care au fost distribuite în unele școli din municipiul Râmnicu Valcea. Acesta le-a mulțumit tuturor celor care au conștientizat pericolul în care s-au aflat elevii, dar și reprezentanților instituțiilor din Vâlcea, care au reacționat prompt.
"In legatura cu postarea mea, prin care am aratat pericolul iminent, atacul criminal, la care au fost expusi zilele trecute copiii nostri.
Vreau sa multumesc Consiliului Judetean Valcea si Inspectoratului Scolar Valcea pentru implicarea imediata in remedierea situatiei semnalate.
Multumesc totodata, tuturor publicatiilor, ziaristilor si oamenilor care au constientizat pericolul, distribuind masiv postarea care a ajuns imediat in casele oamenilor si astfel niciun copil nu a avut de suferit repet, prin interventia promta a autoritatilor.
Va multumesc, oameni buni, ca ati fost alaturi de mine.
Insa celor care au incercat sa politizeze aceasta postare razboindu-se si calomniind pe unu sau altul, va spun ca in anumite momente trebuie sa mai uitati de ura si razboaie si sa va uniti pentru binele nostru si mai ales al copiilor nostri.
Sunt momente in care ura pe care o purtati in suflete nu va face cinste si nici nu va ajuta cu ceva.
Nu faceti din ura baza rationamentului si parte integranta a constiintei.
Puteati constientiza ca in postarea respectiva este vorba strict de SIGURANTA COPIILOR si nimic mai mult. Nu produce sau distribuie aceste cornuri nici Presedintele Consiliului Judetean nici directorul scolii, sau mai stiu eu pe care persoane ati incercat sa le denigrati.
Sanatatea si fericirea tuturor copiilor sunt pentru mine mai presus de razboaiele politice, ura umana sau animozitatile unora sau altora.
Copiii nu poarta ura, nu stau suparati unii pe altii, mai mult, ei sunt convinsi ca noi parintii ii protejam si noi asta ar trebuie sa facem.
Va multumesc inca o data, oameni minunati, ca ati fost alaturi de mine iar scopul a fost atins, copiii nostri fiind acum in siguranta!!!
Am toata increderea ca astfel de episoade nu se vor mai intampla", arată Serban Niculae.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...