Investiţie de 23 milioane de euro într-un drum judeţean care traversează 4 comune din Vâlcea

Consiliul Judeţean Vâlcea investeşte 23 de milioane de euro într-un drum judeţean care traversează 4 localităţi din judeţul Vâlcea: Budeşti, Galicea, Olanu şi Drăgoeşti. De asemenea, investiţia mai presupune şi consolidarea a 23 de poduri şi amenajarea a 1691 de podeţe.
„Astăzi am dat startul lucrărilor pe un drum județean care traversează patru comune, drum în care vom investi aproape 23 de milioane de euro, mai precis 107,2 milioane de lei.
Drumul pleacă din DN 7, din Budești și merge prin Galicea, Olanu, Dragoești, până în județul Olt, la Câmpu Mare.
I-aș spune „Drumul lui Mihai Voievod” pentru că, undeva în Dragoești, există o biserică unde ar fi fost botezat marele voievod.
Asfaltăm drumul pe toată lungimea lui, de 38,55 km.
Consolidăm și cele 23 poduri de pe traseu, amenajăm 1.691 podețe de acces, intersecțiile, trotuarele, precum și 35 de stații de transport public.
Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă această importantă realizare, primari, colegi de la Consiliul Județean, tuturor celor care, alături de mine, am crezut că această zi poate exista.
Îmi fac datoria și mă țin de cuvânt pentru că, până la urmă, faptele bune sunt cele pe care oamenii le așteaptă de la noi”, arată preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...