Let's Do It Romania la Popeşti! Primăriţa Măgura, exemplu pentru ceilalţi locuitori

Mobilizare generală în localitatea Popeşti, din judeţul Vâlcea pentru Ziua Curăţeniei. Primăriţa Aurora Măgura, implicată cum o ştim, a dat startul campaniei de făcut curăţenie la Popeşti. Primăriţa s-a ocupat de cele mai mici detalii, de la procurarea mănuşilor necesare, până la distribuirea de apă potabilă participanţilor.
„Initiativa Let's Do It Romania a ajuns si in comuna Popesti, unde Primăria Comunei Popesti împreună cu elevii Sc. Gimnaziale sat Daesti, și Urși, conduși de doamna director Serban Florina în parteneriat cu reprezentantii Ocolului Silvic Babeni, conduși de domnul Nicolae Dobrescu au ecologizat zona Cotosmanu!
MI se pare important să dezvoltăm spiritul civic, iar curăţenia este esenţială. La noi, la ţară, se spune să te uiţi în curtea omului şi dacă are curat şi îngrijit, atunci poţi spune despre el că este gospodar. Mă bucur mult că s-au implicat cadrele didactice şi elevii. Copiii noştri trebuie învăţaţi că prima dată facem curăţenie, iar apoi restul”, ne-a declarat primăriţa Aurora Măgura.

În cadrul campaniei de curăţenie Let's Do It Romania, la Popeşti au participat 25 de persoane de la Ocolul Silvic, 10 angajaţi de la primărie şi 30 de elevi, însoţiţi de cadre didactice. La finalul zilei, s-au strâns 40 de tone de gunoaie.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...