Let's Do It Romania la Popeşti! Primăriţa Măgura, exemplu pentru ceilalţi locuitori

Mobilizare generală în localitatea Popeşti, din judeţul Vâlcea pentru Ziua Curăţeniei. Primăriţa Aurora Măgura, implicată cum o ştim, a dat startul campaniei de făcut curăţenie la Popeşti. Primăriţa s-a ocupat de cele mai mici detalii, de la procurarea mănuşilor necesare, până la distribuirea de apă potabilă participanţilor.
„Initiativa Let's Do It Romania a ajuns si in comuna Popesti, unde Primăria Comunei Popesti împreună cu elevii Sc. Gimnaziale sat Daesti, și Urși, conduși de doamna director Serban Florina în parteneriat cu reprezentantii Ocolului Silvic Babeni, conduși de domnul Nicolae Dobrescu au ecologizat zona Cotosmanu!
MI se pare important să dezvoltăm spiritul civic, iar curăţenia este esenţială. La noi, la ţară, se spune să te uiţi în curtea omului şi dacă are curat şi îngrijit, atunci poţi spune despre el că este gospodar. Mă bucur mult că s-au implicat cadrele didactice şi elevii. Copiii noştri trebuie învăţaţi că prima dată facem curăţenie, iar apoi restul”, ne-a declarat primăriţa Aurora Măgura.

În cadrul campaniei de curăţenie Let's Do It Romania, la Popeşti au participat 25 de persoane de la Ocolul Silvic, 10 angajaţi de la primărie şi 30 de elevi, însoţiţi de cadre didactice. La finalul zilei, s-au strâns 40 de tone de gunoaie.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...