Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


OVIDIU POPA: Proiectul de lege privind INTERZICEREA publicităţii la lapte praf, în dezbatere publică

23 Sep 2019
Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, susține că proiectul privind interzicerea materialelor publicitare la lapte praf, aflat în dezbatere publică, este negociat cu producătorii din România. De asemenea, în proiect se prevede că vor fi interzise reclamele lapte praf şi pentru mâncare destinată copiilor mai mici de 6 luni.
"Este un proiect de lege negociat inclusiv cu experţi ai Comisiei Europene, sunt lucruri care se aplică în toată Europa şi aş pune o întrebare retorică: noi promovăm reducerea consumului de zahăr, dar, pe de altă parte, aceste produse conţin foarte mult zahăr. Susţin cu tărie un asemenea proiect pentru că alimentarea copiilor încă din prima zi de naştere trebuie să fie una sănătoasă. PSD vrea să creştem copii sănătoşi, care se hrănesc din produse naturale şi care nu atacă sănătatea pe termen lung.
De asemenea, foarte important mi se pare şi faptul că proiectul face referire la orice reclamă, inclusiv pe internet, pentru foarte multe campanii "mincinoase" au dus la consumul de produse, inclusiv de produse alimentare care au creat problem grave”, ne-a declarat deputatul PSD, Ovidiu Popa.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella