Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


GATA! S-a închis lista pentru prezidenţiale

23 Sep 2019
Până în acest moment, Biroul Electoral Central a admis 6 candidaturi şi a respins două din cauza unor nereguli privind listele de susţinători.
Candidaturile depuse duminică seară vor fi analizate până marţi, atunci când BEC va anunţa lista oficială a competitorilor înscrişi în cursa prezidenţială.
Eventualele contestaţii pot fi depuse, până miercuri la Curtea Constituţională, urmând ca vineri, 27 septembrie, după soluţionarea sesizărilor, să avem lista finală a aspiranţilor la fotoliul de preşedinte.
Candidatura Vioricăi Dăncilă, din partea PSD, a fost acceptată. Ea a declarat că românii au nevoie de un altfel de preşedinte.

De asemenea, au mai fost acceptate cele ale lui Teodor Paleologu - PMP, care susţine o Românie a valorilor şi a actualului preşedinte Klaus Iohannis, care doreşte un nou mandat şi care este susţinut de PNL. Actualul preşedinte mizează pe sloganul de modernizare a României-
Au mai fost acceptate şi candidaturile lui Mircea Diaconu, sprijinită de Alianţa ALDE - Pro România, Dan Barna - USR Plus, care cred că energia şi capacitatea de a reprezenta noua generaţie sunt atuurile sale şi candidatura liderului UDMR, Kelemen Hunor, care vrea o României inovativă şi verde.
Viorel Cataramă şi Miron Cozma au fost respinşi de BEC din cauza neregulilor înregistrate în listele cu semnături.
Duminică, 22 septembrie 2019, şi-au mai depus candidaturile şi Cătălin Ivan, Bogdan Stanoevici, Ramona Bruynseels din partea Partidului Puterii Umaniste şi Alexandru Cumpănaşu. Şi aceste candidaturi vor fi analizate, iar marţi Biroul Electoral Central va anunţat datele oficiale. Vor urma două zile în care vor putea să fie depuse contestaţii iar vineri, 27 septembrie, candidaturile vor rămâne definitive.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella