Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


DE NEIMAGINAT! La DNA Piteşti nu mai lucrează niciun procuror!

23 Sep 2019
Efectele reformei în Justiție promovate de guvernul PSD – ALDE încep să se evidenţieze. Unul dintre cele mai explicite cazuri este cel al DNA Piteşti, care, după cum dezvăluie jurnalistul Ionel Stoica pe Ziare.com pe 16 septembrie, seful acestei structuri a demisionat, dupa 6 ani de activitate, el fiind ultimul procuror care mai lucra acolo.

La solicitarea sefilor DNA, pe 17 septembrie, procurorii din CSM au delegat un procuror de la DIICOT la DNA Pitesti. O solutie de avarie. Situatia insa este in continuare critica.
O veste a trecut ca un fulger la inceputul saptamanii trecute printre magistratii din Romania: la DNA Pitesti nu mai lucreaza niciun procuror. Altadata una dintre cele mai active structuri teritoriale ale DNA, cea care investiga faptele de coruptie pe judetele Arges si Valcea, este aproape de colaps.
DNA are 14 astfel de structuri in intreaga tara, in orasele in care se gasesc sediile curtilor de apel.
Serviciul Teritorial Anticoruptie (STA) Pitesti, denumirea oficiala, a intrat in atentia mass-media la finalul mandatului de procuror-sef al lui Daniel Morar, 2009-2012, in momentul in care s-au deschis mai multe anchete in care erau vizati sefi din fotbalul romanesc, ”prinsi” in interceptarile si filajele din dosarul milionarului Gheorghe Penescu, sau politicieni locali, cum ar fi fostul baron PSD de Arges Constantin Nicolescu sau deputatul Andi Pandele.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella