BOGDAN MATEI: ”Programul Biomotric” pentru încurajarea elevilor să facă sport a fost aprobat

BOGDAN MATEI: ”Programul Biomotric” pentru încurajarea elevilor să facă sport a fost aprobat foto facebook
Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Educației Naționale mențin buna colaborare prin continuarea derulării proiectului ”Programul Biomotric” în toate unitățile de învățământ preuniversitar, clasele I-XII.
De asemenea cele două ministere au aprobat și protocolul de colaborare privind elaborarea, organizarea, coordonarea și monitorizarea ”Programului național” pentru încurajarea participării preșcolarilor, elevilor și studenților la activități cu caracter sportiv. Scopul acestui protocol, inițiat de subsecretarul de stat MTS, Zsolt Gyongyossy este promovarea unui stil de viață activ și sănătos începând cu vârsta preșcolară.
”În calitate de profesor de educație fizică și sport dar și de părinte vă spun că obiceiurile se formează de la o vârstă fragedă, așa că e important și avem responsabilitatea să îi ajutăm pe copiii și adolescenții de acum să devină adulți sănătoși cu deprinderea de a face mișcare. În calitate de ministru al tineretului și sportului sper ca ei să prindă gustul acestor activități și să se îndrepte și spre sportul de performanță. Mă bucur că putem colabora în acest sens prin programul național ce va reuni activități cu caracter sportiv care vor aborda toate ramurile de sport, sportul în natură, sportul în timpul liber, sportul pentru persoanele cu dizabilități.”, a declarat ministrul Bogdan-Constantin Matei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...