LEGAT DE APARIŢIA UNOR PROBLEME ÎN CEEA CE PRIVEŞTE PROGRAMUL LAPTE ŞI CORN ÎN ŞCOLI, CONSILIUL JUDEŢEAN VÂLCEA FACE URMĂTOARELE PRECIZĂRI:

20 Sep 2019
"Nu vom tolera nicio abatere la calitatea produselor si mergem chiar pana la rezilierea contractului. Am notificat clar firma in acest sens. Chiar daca vom rezilia, programul nu se intrerupe. Directorii de scoli au persoana desemnata clar cu responsabilitatea preluarii produselor. Este inadmisibil sa ajunga astfel de produse la copii cand cineva din scoala chiar de asta ar trebui sa aiba grija.
Solicitam Inspectoratului Scolar sa traga la raspundere pe cei care nu isi fac treaba si sa dispuna masuri prin care cei platiti pentru asta sa si faca datoria si sa verifice atent calitatea produselor livrate!"

Compartimentul Comunicare si Relatii Publice

Ştirea iniţială: 

UPDATE: Subprefectul Aurora Gherghina a trimis inspectorii DSP Vâlcea sa verifice sesizările în ceea ce privește cornurile mucegăite care au distribuite elevilor valceni zilele trecute.

Dacă în unele judeţe, cornurile elevilor întârzie să apară, la Valcea au ajuns mucegăite!
La mai multe școli din municipiul Râmnicu Valcea, copiii au primit produsele de panificaţie total necomestibile, acestea fiind mucegaite. Plus că nu aveau nici măcar data de expirare trecută pe ambalaj. Părinţii elevilor au sesizat conducerile scolilor, după ce unii dintre ei au venit cu cornurile acasă. Direcţia de Sănătate Publică trebuie să deschidă o anchetă în acest caz.​

In judetul Valcea, licitatia pentru distribuția cornurilor a fost câștigată de o firmă din Constanța, SC Dobre si fii SRL.
Deocamdata, astfel de cazuri au fost semnalate la școala nr. 5 si la Liceul de Arte.

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...