Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


LEGAT DE APARIŢIA UNOR PROBLEME ÎN CEEA CE PRIVEŞTE PROGRAMUL LAPTE ŞI CORN ÎN ŞCOLI, CONSILIUL JUDEŢEAN VÂLCEA FACE URMĂTOARELE PRECIZĂRI:

20 Sep 2019
"Nu vom tolera nicio abatere la calitatea produselor si mergem chiar pana la rezilierea contractului. Am notificat clar firma in acest sens. Chiar daca vom rezilia, programul nu se intrerupe. Directorii de scoli au persoana desemnata clar cu responsabilitatea preluarii produselor. Este inadmisibil sa ajunga astfel de produse la copii cand cineva din scoala chiar de asta ar trebui sa aiba grija.
Solicitam Inspectoratului Scolar sa traga la raspundere pe cei care nu isi fac treaba si sa dispuna masuri prin care cei platiti pentru asta sa si faca datoria si sa verifice atent calitatea produselor livrate!"

Compartimentul Comunicare si Relatii Publice

Ştirea iniţială: 

UPDATE: Subprefectul Aurora Gherghina a trimis inspectorii DSP Vâlcea sa verifice sesizările în ceea ce privește cornurile mucegăite care au distribuite elevilor valceni zilele trecute.

Dacă în unele judeţe, cornurile elevilor întârzie să apară, la Valcea au ajuns mucegăite!
La mai multe școli din municipiul Râmnicu Valcea, copiii au primit produsele de panificaţie total necomestibile, acestea fiind mucegaite. Plus că nu aveau nici măcar data de expirare trecută pe ambalaj. Părinţii elevilor au sesizat conducerile scolilor, după ce unii dintre ei au venit cu cornurile acasă. Direcţia de Sănătate Publică trebuie să deschidă o anchetă în acest caz.​

In judetul Valcea, licitatia pentru distribuția cornurilor a fost câștigată de o firmă din Constanța, SC Dobre si fii SRL.
Deocamdata, astfel de cazuri au fost semnalate la școala nr. 5 si la Liceul de Arte.

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella