PRECIZARE: Spitalele din Râmnicu Vâlcea nu se află în administrarea Primăriei municipiului!

Ca urmare a unor postări recente din mediul on-line referitoare la Maternitatea Râmnicu Vâlcea, în care se aduceau învinuiri primarului Mircia Gutău pentru condiţiile oferite de această unitate spitalicească, facem precizarea că spitalele din Râmnicu Vâlcea nu se află în administrarea Primăriei municipiului. Administraţia municipală este implicată doar în gestionarea unor spaţii aferente unităţilor medicale, cum este cazul investiţiilor avute în vedere pentru zona din jurul Spitalului Judeţean Vâlcea de pe Calea lui Traian, sau în crearea, strict din punct de vedere administrativ-locativ, a Centrului de Permanenţă din zona Ostroveni, care va deveni funcţional începând cu luna octombrie a acestui an.

Chiar şi în aceste circumstanţe, Primăria municipiului nu poate rămâne indiferentă la calitatea serviciilor oferite cetăţenilor Râmnicului şi face apel către factorii responsabili pentru remedierea cât mai rapidă a aspectelor negative sesizate.

Municipalitatea Râmnicului regretă atât modul tendenţios în care confuzia privind responsabilitatea în domeniul asistenţei medicale este întreţinută şi promovată, cât şi limbajul tot mai suburban folosit într-un spaţiu public precum cel al reţelei sociale Facebook.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...