FOTO ACCIDENT PE DN 7, în dreptul mânăstirii Cornet! Mamă şi copil răniţi

Accident rutier pe DN 7 in dreptul Manastirii Cornet. Sunt implicate un autocamion cu remorca si un autoturism.In autoturism 5 victime, 4 adulti si un copill. Intervine SMURD Brezoi, ASAS Brezoi cu modul de descarcerarem, 3 ambulante SAJ.
O ambulanta a preluat mama si copilul , si se indreapta catre CPU Brezoi, SMURD a preluat un adult si merge la CPU Brezoi.
Pe D.N 7 km 217+600m, sensul de mers VL - SB, comuna Racovița, a avut loc un eveniment rutier între un autoturism și un autotren. Conducătorul autotrenului, un bărbat de 50 de ani din jud.Alba, nu ar fi păstrat distanța regulamentara, acesta acroșând autoturismul care redusese viteza pentru a efectua manevra de viraj la stânga. In autoturism se aflau 5 ocupanți, 2 femei, 2 bărbați și un copil minor. În zonă se circulă alternativ polițiștii Serviciului Rutier dirijează circulația.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...