Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO ACCIDENT PE DN 7, în dreptul mânăstirii Cornet! Mamă şi copil răniţi

Accident rutier pe DN 7 in dreptul Manastirii Cornet. Sunt implicate un autocamion cu remorca si un autoturism.In autoturism 5 victime, 4 adulti si un copill. Intervine SMURD Brezoi, ASAS Brezoi cu modul de descarcerarem, 3 ambulante SAJ.
O ambulanta a preluat mama si copilul , si se indreapta catre CPU Brezoi, SMURD a preluat un adult si merge la CPU Brezoi.
Pe D.N 7 km 217+600m, sensul de mers VL - SB, comuna Racovița, a avut loc un eveniment rutier între un autoturism și un autotren. Conducătorul autotrenului, un bărbat de 50 de ani din jud.Alba, nu ar fi păstrat distanța regulamentara, acesta acroșând autoturismul care redusese viteza pentru a efectua manevra de viraj la stânga. In autoturism se aflau 5 ocupanți, 2 femei, 2 bărbați și un copil minor. În zonă se circulă alternativ polițiștii Serviciului Rutier dirijează circulația.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella