Nouă inițiativă realizată cu succes de deputatul Neaţă! Antract a primit Ordinul “Meritul Cultural în Grad de Cavaler”

17 Sep 2019
Propunerea de conferire a Ordinului “Meritul Cultural în Grad de Cavaler”, formației de muzica rock ANTRACT înaintată Președintelui României!
În urma solicitărilor venite din partea asociației “Fan Club Antract” și a mai multor cetățeni ai județului Vâlcea, care mi-au cerut să fac demersurile necesare, către Ministerul Culturii și Identității Naționale, în vederea conferirii Ordinului “Meritul Cultural în Grad de Cavaler”, formației de muzică rock ANTRACT și staffului tehnic, în data de 04.03.2019, am adresat o interpelare domnului Ministru al Culturii și Identității Naționale, Valer Daniel Breaz.
În interpelare, am argumentat motivele pentru care, potrivit prevederilor legale, formației de muzica rock ANTRACT, ar trebui sa i se acorde acest ordin. Totodată la aceasta am atașat creațiile muzicale ale formației, am solicitat ministrului să analizeze materialul înaintat și să facă demersurile necesare către Președintele României, în vederea decorării formației ANTRACT și a staff-ului tehnic cu Ordinul “Meritul Cultural în Grad de Cavaler”, la categoria “Muzică”.
Nu m-am oprit doar la a depune interpelarea și am pus la dispozițiea ministerului toată documentația necesară pentru a susține cele solicitate în interpelare.
După analiza riguroasă făcută de specialiștii din minister, am primit răspunsul mult așteptat de vâlceni, de fani, dar și de membrii formației ANTRACT și staful tehnic al acesteia.
Vestea cea bună, pe care am primit-o și pe care astăzi o fac publică, este aceea că domnul ministru Valer Daniel Breaz a răspuns pozitiv solicitării mele și va înainta propunerea de decorare Administrației Prezindențiale-Cancelaria Ordinelor!
Toate demersurile ce au ținut de mine au fost realizate așa cum am promis la momentul în care mi-a fost solicitat sprijinul.
Ordinul “Meritul Cultural în Grad de Cavaler”, la categoria “Muzică”, cu siguranța, este unul pe care-l merită formația de muzica ANTRACT!
Îi felicit pentru realizările artistice și pentru această nominalizare!
Mulțumesc domnului ministru Valer Daniel Breaz pentru deschiderea și implicarea manifestată în rezolvarea interpelării mele!
Voi rămâne alături de oameni, pregătit să găsesc soluții la solicitările lor.
Îmi place ceea ce fac și le promit că în continuare voi fi la fel de activ și voi încerca să găsesc rezolvare la problemele semnalate!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...