FOTO: Ultima apariţie a Alexandrei Măceşanu a fost la Vâlcea!

FOTO: Ultima apariţie a Alexandrei Măceşanu a fost la Vâlcea! foto www.cancan.ro
A fost o zi grea pentru colegii de la ansamblul „Dor de Romanaţi” de la Caracal, colegii Alexandrei Măceşanu, care, duminică, ar fi împlinit 16 ani. Colegii i-au pregătit tort şi un mesaj în care spun că o aşteaptă…. acasă.
„Astăzi este o zi grea,pentru tine, pentru noi, pentru noi toţi..astăzi este ziua ta! Ar fi trebuit să fim împreună, să ne distrăm ca până acum, ca în anii trecuţi…ar fi trebuit să fie voie bună, nu lacrimi.. Trăim în fiecare zi cu speranţa că o sa te întorci acasă şi o să fim iar împreună, aşteptăm la o minune şi ne rugăm pentru tine, ALEXANDRA!
Tu să fii puternică oriunde ai fii acum, poate Dumnezeu o să-ţi mai dea o șansă.. Te iubim mult şi ne este tare dor de tine!! La mulţi ani, îngerasul nostru”, i-a scris Lorena Udeanu, colega Alexandrei. Aceştia au trucat chiar o poză în care i -au pregătit un tort şi în poză apare chiar şi Alexandra. Mesajele nu au încetat să apară la această postare.
Alexandra Măceşanu, fata despre care Gheorghe Dincă spune că a ucis-o în Caracal era o dansatoare foarte bună şi făcea parte din ansamblul Dor de Romanaţi.
Chiar înainte cu o săptămână de a fi răpită fata era foarte fericită, fusese cu membrii ansamblului în Vâlcea, şi mai multe poze cu ei la piscină au apărut pe Facebook. Chiar coregraful acestui grup a anunţat pe reţelele de socializare anunţul cu dispariţia fetei.
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...