Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Un nou IQOS Lounge își așteaptă prietenii în Shopping City

16 Sep 2019

    De la lansarea pe piață, în 2017, IQOS este liderul produselor de încălzire a tutunului, în România. Misiunea brandului a fost și este aceea de a promite fumătorilor adulți un viitor fără fum, oferindu-le o alternativă mai bună la fumatul convențional.IQOS a promis să aducă inovația tehnologică în România și să fie cât mai aproape de utilizatorii din întreaga țară.Brandul își ține promisiunile și vine mai aproape de comunitatea utilizatorilor din Râmnicu Vâlcea, prin inaugurarea noului IQOS Lounge din Shopping City, în data de 11 septembrie.

    Situat la parterul mall-ului, IQOS Lounge oferă o experiență diferită și vorbește, în primul rând, despre schimbare, evoluție și reinventarea ritualurilor. Noul IQOS Lounge din Râmnicu Vâlcea pune la dispoziția utilizatorilor IQOS servicii personalizate și o experiență cât mai relaxantă, totul într-un spațiu confortabil. Aici, utlizatorii IQOS vor putea beneficia de asistență și consultanță cu privire la întreaga gamă de produse șiaccesorii IQOS, dar și servicii de întreținere și curățare a dispozitivului. Tot în cadrul noului lounge, ei vor putea descoperi o gamă largă de accesorii și dispozitive în ediție limitată și se vor putea bucura de oferte speciale șipachete promoționale.

    Noul IQOS Lounge promite o experiență individuală și asistată de testare in-store, precum și posibilitatea testării dispozitivului în confortul propriului cămin, prin programul de lending de 21 de zile. Cei care nu au testat încă dispozitivul de încălzire a tutunului, dar și utilizatorii loiali sunt așteptați să se lase surprinși de o experiență relaxantă în cadrul noului IQOS Lounge în Shopping City, din Râmnicu Vâlcea.IQOS este un dispozitiv de încălzire a tutunului destinat exclusiv fumătorilor adulți, care altfel ar continua săfumeze. Datorită faptului că funcționează prin încălzire, și nu prin ardere, fumul și scrumul sunt eliminate,mirosurile neplăcute fiind diminuate. Prin urmare, utilizatorii se pot bucura de aceeași experiență de consum, însă fără inconveniențele asociate fumatului. Pentru mai multe detalii intra pe www.iqos.ro.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella