Un nou IQOS Lounge își așteaptă prietenii în Shopping City

16 Sep 2019

    De la lansarea pe piață, în 2017, IQOS este liderul produselor de încălzire a tutunului, în România. Misiunea brandului a fost și este aceea de a promite fumătorilor adulți un viitor fără fum, oferindu-le o alternativă mai bună la fumatul convențional.IQOS a promis să aducă inovația tehnologică în România și să fie cât mai aproape de utilizatorii din întreaga țară.Brandul își ține promisiunile și vine mai aproape de comunitatea utilizatorilor din Râmnicu Vâlcea, prin inaugurarea noului IQOS Lounge din Shopping City, în data de 11 septembrie.

    Situat la parterul mall-ului, IQOS Lounge oferă o experiență diferită și vorbește, în primul rând, despre schimbare, evoluție și reinventarea ritualurilor. Noul IQOS Lounge din Râmnicu Vâlcea pune la dispoziția utilizatorilor IQOS servicii personalizate și o experiență cât mai relaxantă, totul într-un spațiu confortabil. Aici, utlizatorii IQOS vor putea beneficia de asistență și consultanță cu privire la întreaga gamă de produse șiaccesorii IQOS, dar și servicii de întreținere și curățare a dispozitivului. Tot în cadrul noului lounge, ei vor putea descoperi o gamă largă de accesorii și dispozitive în ediție limitată și se vor putea bucura de oferte speciale șipachete promoționale.

    Noul IQOS Lounge promite o experiență individuală și asistată de testare in-store, precum și posibilitatea testării dispozitivului în confortul propriului cămin, prin programul de lending de 21 de zile. Cei care nu au testat încă dispozitivul de încălzire a tutunului, dar și utilizatorii loiali sunt așteptați să se lase surprinși de o experiență relaxantă în cadrul noului IQOS Lounge în Shopping City, din Râmnicu Vâlcea.IQOS este un dispozitiv de încălzire a tutunului destinat exclusiv fumătorilor adulți, care altfel ar continua săfumeze. Datorită faptului că funcționează prin încălzire, și nu prin ardere, fumul și scrumul sunt eliminate,mirosurile neplăcute fiind diminuate. Prin urmare, utilizatorii se pot bucura de aceeași experiență de consum, însă fără inconveniențele asociate fumatului. Pentru mai multe detalii intra pe www.iqos.ro.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...