FOTO ACCIDENT LA ALUNU: Un șofer beat a băgat în spital 3 persoane

În această seară, in jurul orei 18.30, pe raza comunei Alunu, județul Vâlcea, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a două persoane.
În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a celor două persoane aflate in autoturismul lovit în partea din spate, respectiv un bărbat, de 52 de ani și soția acestuia, în vârstă de 51 de ani, ambii cu domiciliul în municipiul Râmnicu Vâlcea. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, prilej cu care, în cazul șoferului autoturismului de teren a rezultat o alcoolemie de 0,56 alcool pur în aerul expirat.
Toate cele trei persoane implicate în accidentul rutier au fost conduse la Spitalul Horezu, victimele pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar șoferul autoturismului de teren pentru recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea exactă a alcoolemiei.
Șoferul autoturismului de teren are 47 de ani și este din orașul Berbești.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...