FOTO: Cine este inginerul Bercu, angajatul RAR REȚINUT în urma perchezițiilor! VEZI ce funcție politică avea

În urma perchezitiilor care au avut loc miercuri, 11 septembrie a.c. în județele Vâlcea, Sibiu și Mureș și la sediile RAR din cele 3 județe, un angajat al RAR Vâlcea a fost reținut pentru 24 de ore. Este vorba despre inginerul Cornel Bercu, care lucra la omologare pe linia de inspecție.
Surse din mediul administrativ și politic ne-au spus că domnul Bercu era un activist politic și că de-a lungul timpului, el a schimbat mai multe partide. De asemenea, la Drăgășani, se discuta tot mai accentuat despre o candidatură a lui Bercu la primăria din orașul viilor.
Cornel Bercu, fost membru al PD până în 2008, apoi membru al PDL Dragasani si consilier local al municipiului Dragasani din partea acestui partid pana in anul 2012, apoi membru si vicepresedinte al PPDD Dragasani, apoi membru al ALDE, iar in prezent vicepresedinte ALDE dragasani si desi nimeni din partid nu vehicula numele lui ca si potential candidat la functia de primar in 2020, omul cauta sa ajunga in aceasta postura amenintand chiar ca va candida independent daca ALDE nu ii va sustine candidatura.
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...